arabisk

لا يخفى على احد كم هو مكلف لم يحترف العمل بالطائرة ان يقوم بشراء طائرة لكل مهم عمل. او القيام بمهام و ترك مهام مع العلم بإزدياد استخدام الطائرة. لا نستطيع ان نغفل ايضا الجانب الربحي للمصنع حيث يقدم منتج بمواصفات على حساب مواصفات اخرى وهذا ما يصعب اختيار الطائرة المناسبة.

norsk

Det er ingen hemmelighet for noen hvor dyrt det ikke er å jobbe profesjonelt i et fly for å kjøpe et fly til enhver viktig oppgave. Eller gjør oppgaver og la oppgaver kjenne til økt bruk av flyet. Vi kan ikke miste oversikten over fabrikken, siden det gir et produkt spesifikasjoner på bekostning av andre spesifikasjoner, og det er dette som gjør det vanskelig å velge riktig plan.

OversetterEngelsk.com | Vilkår

Ikke glem å følge grammatikk og stavelsesregler i teksten du vil oversette. Et av de viktige punktene som brukere bør være oppmerksomme på når du bruker oversetterengelsk.com ordbokssystemet, er at ordene og teksten som brukes når oversettelsen lagres i databasen, og deles med andre brukere i innholdet på nettstedet. Av denne grunn ber vi deg om å være oppmerksom på dette problemet i oversettelsesprosessen. Hvis du ikke vil at oversettelsene dine skal publiseres i innholdet på nettstedet, vennligst kontakt oss på →"Ta kontakt med". Relevante tekster vil bli fjernet fra innholdet på nettstedet så snart som mulig.


Personvernregler

Tredjepartsleverandører, medregnet Google, bruker informasjonskapsler for å vise annonser basert på en brukers tidligere besøk på nettstedet eller andre nettsteder. Googles bruk av informasjonskapsler for annonsering gjør at vi og partnerne våre kan vise annonser til brukerne basert på besøkene deres på nettstedene dine og/eller andre nettsteder. Brukerne kan velge bort personlig tilpassede annonser ved å gå til Annonseinnstillinger. (Du kan også gi brukere muligheten til å velge bort en tredjepartsleverandørs bruk av informasjonskapsler for personlig tilpassede annonser, ved å henvise dem til www.aboutads.info/.)